Fri fragt i hele EU fra DKK 500,00 ved levering til PakkeShop.
 
Fragtrater: 

DESTINATION

KURER 
PRIS 
LEVERINGSTID
Danmark
 - Levering til erhvervsadresse GLS 30,00 DKK
1 - 3 hverdage
 - Levering til PakkeShop GLS 35,00 DKK
1 - 3 hverdage
 - Hjemmelevering GLS 50,00 DKK
1 - 3 hverdage
Europa - UPS Access Point
UPS
120,00 DKK
2 - 5 hverdage
Europa - UPS home delivery UPS 130,00 DKK 2 - 5 hverdage
 
Følgende betingelser er gældende ved handel hos Nørgaard på Strøget A/S

Hvis du har problemer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på email: info@norgaardpaanettet.dk

Sikkerhed 

Nørgaard på Strøget anvender Shopify og har en betalingsløsning der er PCI-godkendt af PBS og opfylder de strengeste sikkerhedskrav.
Alle transaktioner i Nørgaard på Strøget webshop foregår på sikre servere ved brug af SSL (Secure Socket Layer). Denne kryptering sikrer at kun du og Nørgaard på Strøget er i stand til at læse den information du sender til Nørgaard på Strøget. Denne teknik har været anvendt på nettet gennem mange år og er den mest udbredte.
Nørgaard på Strøget behandler alle persondata fortroligt.

Forsendelse

Varer købt hos Nørgaard på Strøget bliver pakket og afsendt til købers leveringsadresse senest 7 dage efter bestilling. I tilfælde af at køber bestiller en vare der ikke er på lager, vil køber modtage en email med oplysning herom. I dette tilfælde er køber i sin ret til at annullere købet.
Alle forsendelser i Danmark vil blive ekspederet af Post Danmark.
Nørgaard på Strøget leverer til alle lande i EU.
Forsendelsesomkostninger vil fremgå af den totale pris under placering af ordre.

Betaling

Hos Nørgaard på Strøget kan du betale med følgende betalings- og kreditkort: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, JCB og Amex.
Betaling af bestilte varer sker først i det øjeblik at varen forlader Nørgaard på Strøget.
Alle priser hos Nørgaard på Strøget indeholder dansk moms.

Fortrydelsesret

Ifølge reglerne i Forbrugeraftaleloven har du altid en frist på 14 dage til at fortryde købet, regnet fra den dato hvor du modtager varen.
Hvis du udnytter din fortrydelsesret, har du krav på at få de penge tilbage, som du har betalt for varen inkl. fragt og evt. gebyr. Det eneste det koster dig, er evt. udgift til returforsendelse.
Fortrydes købet af en vare, som du netop har bestilt hos Nørgaard på Strøget, har du en af følgende valgmuligheder:

1. Du kan skynde dig at finde ordrebekræftelsen (print eller e-mail). Her finder du telefonnummer og mailadresse til Nørgaard på Strøget og begge steder kan du foretage annullering ved at oplyse os ordrenummeret. Herefter modtager du en skriftlig bekræftelse på annulleringen. Du kan også finde adresse, telefonnummer og mail under `Kontakt` på Nørgaard på Strøget`s hjemmeside. Bemærk: Det er meget vigtigt at du handler hurtigt, for er varen allerede sendt, kan du ikke annullere ordren. I så fald må du fortryde ved at nægte modtagelse af varen.

2. Du kan sende varen retur. Du skal selv betale returforsendelsen og må for eksempel ikke sende varen pr. efterkrav. Du skal huske at returnere pakken på samme måde, som Nørgaard på Strøget brugte, da vi sendte den til dig. Vi bruger sædvanligvis Post Danmark, så det bør du også gøre. Du finder returadressen på ordrebekræftelsen/fakturaen. Hvis 14 dages fristen udløber på en lørdag, en søndag, Grundlovsdag eller en helligdag kan du vente til den følgende hverdag med at sende varen tilbage til Nørgaard på Strøget og stadig overholde tidsfristen. Det anbefales, at du ved varens returnering, ved hjælp af postkvittering eller lignende, sikrer dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt. Når vi har fået varen retur, undersøger vi om den er i orden, hvorefter vi overfører beløbet til din konto inden 14 dage. Husk at oplyse både bankregistrerings- og kontonummer, hvor beløbet skal indsættes.

3. Du kan vælge at lade være med at hente varen på posthuset, eller du kan afvise den, når postbudet leverer. Det er dig, der skal betale en eventuel returporto. Benytter du denne metode, overfører vi beløbet til din konto inden 14 dage efter at Nørgaard på Strøget har modtaget varen retur. Husk at kontakte os og oplyse både bankregistrerings- og kontonummer, hvor beløbet skal indsættes. Kontaktoplysninger finder du på ordrebekræftelsen eller under `Kontakt` på Nørgaard på Strøget`s hjemmeside.
Det er en betingelse, for at du kan bevare fortrydelsesretten, at du leverer varen tilbage i samme stand som ved modtagelsen, samt at du bestræber dig på at bevarer evt. originalemballage intakt og benytter denne ved returforsendelse.
På alle varer købt hos Nørgaard på Strøget har du 2 års reklamationsret, jævnfør markedsføringsloven.

Ødelagte eller defekte varer
Modtager du vare, der er ødelagte eller defekte, har du ret til at returnere varen omkostningsfrit til Nørgaard på Strøget inden 8 dage fra varens modtagelse. Du kan da enten vælge at få en erstatningsvare, der sendes omkostningsfrit, eller du kan vælge at modtage dine penge retur. Vælger du at få dine penge retur, vil disse blive overført til din konto inden 14 dage. Husk at kontakte os og oplyse både bankregistrerings- og kontonummer, hvor beløbet skal indsættes. Kontaktoplysninger finder du på ordrebekræftelsen eller under `Kontakt` på Nørgaard på Strøget`s hjemmeside.

Andre forbehold

Der tages forbehold for indtastningsfejl og udsolgte varer. Produktfotos er vejledende, da farver kan afvige fra varens faktiske udseende.

Firma information

Nørgaard på Strøget A/S
CVR: 33 35 93 49

Adresse
Nørgaard på Strøget A/S
Amagertorv 13
1160 København K
Tlf: + 45-3312 3328


Hvis du har problemer eller spørgsmål, så kontakt os på email: info@norgaardpaanettet.dk