PERSONDATAPOLITIK

Hos Nørgaard på Strøget A/S (herefter ”vi” eller Nørgaard på Nettet) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Nørgaard på Nettet’s måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

1. DATAANSVARLIG OG KONTAKTOPLYSNINGER
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Nørgaard på Strøget A/S
Amagertorv 13
1160 København K
Tlf: + 3312 3328

CVR: 33 35 93 49

info@norgaardpaanettet.dk
2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER
Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.
Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:
- Når du køber varer online på www.norgaardpaanettet.dk
- Når du tilmelder dig Nørgaard på Nettet’s nyhedsbrev
- Når du opretter en kundekonto på www.norgaardpaanettet.dk
- Når du deltager i en af Nørgaard på Nettet’s konkurrencer
Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra Nørgaard på Nettet flere gange.

3. ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:
- Gennemførelse af ordre i vores webshop
- Tilmelding til nyhedsbrev
- Administration af brugerkonto / profil
- Deltagelse i konkurrencer eller andre events
- Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
- Oversigt over købshistorik
- Statistik
- Øvrige markedsføringstiltag
Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.
Nørgaard på Nettet fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender www.norgaardpaanettet.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, foretrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke, eller videregiver på anden måde, informationer om vores brugeres brug af og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

4. VIDEREGIVELSE TIL ANDRE DATAANSVARLIGE
Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af Nørgaard på Nettet anvendte fragtfirma.
Det kan endvidere, under visse omstændigheder, og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.
I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

5. OVERLADELSE TIL DATABEHANDLERE
Dine personoplysninger overlades til Nørgaard på Nettet’s samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Nørgaard på Nettet’s vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Nørgaard på Nettet’s vegne og i overensstemmelse med vores instruks.

6. OVERFØRSEL TIL TREDJELANDE
Dine personoplysninger overføres muligvis til USA og eller Canada. Kommissionen har truffet afgørelse, om at beskyttelsesniveauet er tilstrækkeligt i både USA og Canada.

7. SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER
Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

8. COOKIES
Cookies er informationstyper et websted kan sende til din computers browser til for at indsamle besøgs- og adfærds-data. Vi bruger cookies til at finde ud af hvilke websider der bliver besøgt og hvor ofte for, at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og for, at give dig en bedre oplevelse når du vender tilbage til vores hjemmeside. For eksempel giver cookies os mulighed for, at gemme dit kodeord, så du ikke behøver at indtaste det igen hver gang du besøger vores websted. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du behøver ikke acceptere dem. For at deaktivere cookies skal du få adgang til fanen "Hjælp" i din browser eller læse de oplysninger, der fulgte med din browsersoftware. Men dit besøg på vores hjemmeside vil blive forbedret væsentligt, hvis cookies ikke er deaktiveret. Hvis du ikke deaktiverer dine cookies, accepterer du vores samling og opbevaring af dine personlige oplysninger, som disse cookies indeholder.

9. SIKKERHED
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

10. DINE RETTIGHEDER
Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

11. TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på e-mail info@norgaardpaanettet.dk eller tlf 3312 3328.

12. LINKS TIL ANDRE WEBSITES MV.
Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

13. ÆNDRINGER AF OPLYSNINGER MV.
Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på e-mail info@norgaardpaanettet.dk eller tlf 3312 3328. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Nørgaard på Strøget A/S
Amagertorv 13, 1. sal
1160 København K
Danmark

14. KLAGEADGANG
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 13 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.